Graag willen wij jullie uitnodigen voor een boeiend bedrijfsbezoek aan Energyra, een vooraanstaand bedrijf in de regio dat zich toelegt op de productie van hoogwaardige zonnepanelen.
Aansluitend eten we in de Woude bij ’t Kombof een cafe-restaurant alleen bereikbaar met het pondje.

Programma
Opstaptijd bij AZ stadion (aan de kant van de AGU): 17.00uur (bus vertrekt dan!)
Aankomsttijd Energyra: 17.30u
Vertrektijd Energyra: 19.30u
Aankomsttijd ’t Kombof: 20.00u
Vertrektijd ’t Kombof: 22.00u
Aankomsttijd AZ-parkeerterrein: 22.30u

Vervoer
De OSRA heeft speciaal voor deze gelegenheid een bus georganiseerd (met dank aan Lex de Kruijf) waarbij de opstapplaats het AZ-parkeerterrein is (aan de kant van de AGU).

Het bedrijfsbezoek aan Energyra in Westknollendam
Tijdens dit bezoek zullen we dieper ingaan op waarom Energyra een belangrijke speler is in de sector, het productieproces nader bekijken en de eindproducten bewonderen.

Waarom Energyra? Energyra staat bekend om zijn innovatieve benadering van zonne-energie en heeft zich gepositioneerd als een leider op het gebied van duurzame energieoplossingen. Het bedrijf streeft naar hoogwaardige producten die niet alleen efficiënt zijn, maar ook bijdragen aan een groenere toekomst. Tijdens ons bezoek zullen we ontdekken wat Energyra onderscheidt van andere spelers in de markt en waarom het een belangrijke rol speelt in de energietransitie.

We zullen ook een kijkje nemen achter de schermen van het productieproces van Energyra. Vanaf het moment dat de grondstoffen binnenkomen tot aan het eindproduct zullen we zien hoe zonnepanelen worden vervaardigd met behulp van geavanceerde technologieën en duurzame methoden. Dit biedt een unieke kans om het vakmanschap en de toewijding achter de producten van Energyra te waarderen.

Tenslotte zullen we de kans krijgen om de eindproducten van Energyra te bewonderen. We zullen zien hoe deze zonnepanelen eruitzien en meer te weten komen over hun kenmerken en voordelen. Dit zal ons een beter begrip geven van de impact die Energyra heeft op de markt voor zonne-energie en hoe hun producten bijdragen aan een duurzamere wereld. https://www.energyra.com/nl | https://vid.cdn-website.com/e8766ddf/videos/owa2eVPSwiAn9xYOITkk_Energyra+Bedrijfsvideo+2023-v.mp4

Diner 
Bij ’t Kombof op de Woude. Dit is een café-restaurant met een mooi terras aan het water (gedeeltelijk overdekt met tenten en heaters) waar het 's zomers goed toeven is. 's Winters en op koude herfstdagen wordt de openhaard dagelijks gestookt.

 

 

 

 

< Terug naar overzicht

InschrijvenTop