Wij zijn uw privé adres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies.

Landman Assurantiën bedient een groot aantal bedrijven die al decennia tot de vaste klanten behoren. Familiebedrijven bijvoorbeeld, maar ook particulieren en kleinere ondernemers.

Omdat we zowel de persoonlijke als de zakelijke geschiedenis van onze klanten kennen, zijn we een vertrouwde partner. Een vast aanspreekpunt voor alle zaken met betrekking tot verzekeringen, pensioenen en hypotheken.

Wij denken altijd met onze relaties mee. Het is voor ons simpelweg niet mogelijk om algemene adviezen te geven. Want ieder mens, gezin of bedrijf is uniek. En geen situatie is hetzelfde. Kennis is kunde, dat geldt vooral in onze branche. Natuurlijk verstaan wij ons vak. Maar wat nog veel belangrijker is: wij kennen onze klanten. Hun behoeften, dromen, uitdagingen en plannen voor de toekomst.

We maken geen verschil tussen grote of kleine klanten. Landman Assurantiën is ooit als tweemanszaak begonnen. We weten welke uitdagingen het startend ondernemerschap met zich meebrengt. En nu we zo een 80 jaar verder zijn, weten we wat het inhoudt om als groter bedrijf continuïteit te garanderen. Als onafhankelijk assurantiekantoor kunnen we inspelen op veranderingen in de markt. En wel op zo’n manier dat onze klanten daar financieel van profiteren.

Wij gaan dus met onze tijd mee. Maar we blijven wie we zijn. En wie we altijd waren. Eerlijke adviseurs die naast u staan als u ze nodig hebt. We doen wat we beloven en ontzorgen u waar wij dat kunnen. We nemen uw verzekerings rompslomp uit handen, dat is een feit. Landman Assurantiën, dat zijn wij. En dat hopen wij nog lang te blijven.
 

Top