Of je nu in de horeca, retail of in andere bedrijfstakken actief bent, alle sectoren hebben één aspect met elkaar gemeen. Hoe je mensen bejegend, is bepalend voor je succes. Een spontane, belangstellende vraag aan een klant, een leuk en persoonlijk cadeautje, een hondenkoekje voor de hond die met een klant is meegekomen of 3 of 4 x in het jaar een leuk en verrassend contactmoment met een bestaande klant. Het doet wonderen. Maar waarom doen we het dan zo weinig?

Nu wijdt de OSRA er een theatershow aan. Met uit de praktijk gegrepen voorbeelden en tomeloze energie laat Milo Berlijn in een compacte, zinderende sessie van 1,5 uur zien hoe we als ondernemers soms vastgeroest zitten in bepaald gedrag. En hoe we daar uit kunnen breken, zodat we het leven voor een ander én voor onszelf leuker en betekenisvoller kunnen maken. Herkenbaar? Meer dan… Hilarisch? Zeker weten! Dat maakt de show ook zo effectief. Je leert het meest als je vrolijk en meeslepend met je eigen ‘mensvriendelijke’ handelen wordt geconfronteerd. Licht uit, spot aan. Bereid je voor op een sessie, waar je net zo hard aan het lachen wordt gemaakt als aan het denken wordt gezet.

Milo Berlijn­
Dankzij zijn gedachten over omgaan met medewerkers en gasten/klanten, heeft Milo Berlijn een naam weten op te bouwen die je overal tegenkomt. Hij geeft presentaties aan bedrijven in de dienstverlenende sectoren als zorg, horeca, retail, onderwijs, zakelijke dienstverlening en vele anderen. Bij zijn presentaties staan plezier en de IK-factor centraal. ‘Omdat dat op het werk ook zo hoort te zijn’, zegt hij. ‘Wie geen lol heeft in zijn werk, die kan niet fatsoenlijk met gasten omgaan’. “Je hebt sprekers die hun presentatie dermate voorbereiden, uitproberen en bijschaven dat ze uiteindelijk het grootste deel van het publiek op hun hand krijgen. Goed, maar niet verrassend. Je hebt ook sprekers die kijken naar wat het publiek doet, spontaan reageren op gebeurtenissen in de zaal, mensen ter plekke een spiegel voorhouden, risico’s nemen en niet bang zijn om zichzelf op de hak te nemen. Milo valt in die laatste categorie. Hij knuffelt, laat je lachen, confronteert en inspireert. Geen presentatie is hetzelfde.”

De kosten voor deelname aan deze theatershow zijn € 30,- per persoon.

< Terug naar overzicht

InschrijvenTop